Echipamente pentru depozitarea frigorifică a medicamentelor, echipamente de măsurare în temperatură, presiune, umiditate, CO2, servicii de mapări/validări/calificări termice, laborator de etalonări.

Cu un istoric important in productia de echipamente electronice pentru calificari si mapari termice (data loggere, sisteme de termocuple, sisteme de monitorizare ambientala continua, cuptoare si bai de ulei pentru calificare termica), fiind furnizor international de echipamente si servicii pentru Pfizer, Sanofi, Baxter, Lilly, Merck, GSK, Shire, Catalent, Takeda, Genzyme si multe altele, Medisol SRL este si un jucator semnificativ in producerea de echipamente pentru depozitarea medicamentelor la rece.

Experiența în calificări și mapări termice, precum și faptul că deținem echipamente proprii de monitorizare a condițiilor de temperatură, umiditate, presiune și CO2 ne permit să asigurăm cele mai bune condiții de stocare, cu o precizie de ±0.1°C, ±2.0% RH.

Misiune

Misiunea noastra este să furnizăm echipamente și servicii de cea mai înaltă calitate și precizie.

Viziune

Pe termen lung dorim sa devenim un furnizor de echipamente si servicii integrat, care sa acopere productia, transportul, distributia angro si en détail de medicamente.