Modulele de depozitare reprezintă o modalitate sigură de depozitare și transport a medicamentelor sensibile la temperatură, în intervalul 2-8°C si cu umiditate pana la 65% ± 5%.

Capacitatea totală a fiecărui modul este de 40m3. Modulele pot fi conectate pentru a forma un spațiu de depozitare mai mare, în modul de dispunere dorit. Sistemele modulare sunt validate în temperatură și umiditate și sunt conforme cu ghidul de Bune Practici de Distribuție (GDP). Sistemul de monitorizare continuă este inclus ca dotare standard.

Dispozitivul de monitorizare a lanțului de frig instalat in fiecare modul furnizează informații despre poziție, temperatură, șocuri chiar și în timpul transportului. Datele pot fi umărite în timp real de pe orice dispozitiv activat. Sistemul asigură integritatea datelor și este în conformitate cu cerințele FDA 21CFR Part 11. Alarmele de temperatură, șocuri sau de ieșire din perimetrul permis sunt trimise imediat prin email sau SMS.

Această soluție este o modalitate sigură de transport si depozitare frigorifică care în același timp permite o bună monitorizare în timpul transportului.

Sistemul de depozitare la temperatură scazută poate fi achiziționat direct sau se poate închiria.

Low Temperature Storage for Vaccines and Temperature Sensitive Products
Low Temperature Storage for Vaccines and Temperature Sensitive Products