Medisol prezintă gama de containere cu temperatură controlată destinată depozitării pe termen lung și transportului de vaccinuri și produse farmaceutice termosensibile. Acest tip de soluție tehnică reprezintă o modalitate de depozitare extrem de sigură, fiind în plus și o modalitate efficientă de transport a acestor produse, cu stocarea la temperatură ultra scăzută de până la -86 °C.

Capacitatea totală a containerului este de 3600 de litri, în 9 congelatoare cu temperatură ultra scăzută instalate într-un container cu temperatură controlată. Temperatura în interiorul containerului este menținută pentru a asigura mediul optim opentru congelatoare iar întregul sistem este complet validat și în concordanță cu normele GDP.

Monitorizarea continuă a containerului și a fiecărui congelator este inclusă ca dotare standard. Containerul poate fi transportat în timp ce acesta este se află în funcțiune datorită generatoarelor electrice cu care fiecare container este dotat. Odată ajuns la destinație containerul poate fi conectat la rețeaua locală de curent electric iar generatoarele containerului devin automat sursa alternativă de electricitate în caz de pană de curent.

Fiecare congelator are un dispozitiv propriu de monitorizare a lanțului rece care furnizează în mod continuu date în timp real despre valorile de temperatură, coordonate de poziție și alerte de șocuri. Aceste date sunt transmise chiar și atunci când containerul este transportat, fiind foarte prețioase în monitorizare transportului. Datele furnizate pot fi vizualizate de pe orice dispozitiv cu access la internet, sunt în concordanță cu FDA 21 CFR Part 11 iar întregul sistem asigură integritatea datelor. În caz de necesitate sunt transmise alerte în timp real prin email sau SMS atunci când sunt depășite anumite limite de temperatură, dacă apar șocuri (în caz de coliziune sau manevreare neconformă) sau dacă transportul părăsește/ajunge o/într-o anumită arie geografică (geofencing).

Acest echipament oferit de Medisol este o modalitate sigură și flexibilă de depozitare la temperatură ultra-scăzută, având în plus avantajul că poate fi transportat cu ușurință prin simpla încărcare pe platformă, fără a necesita scoaterea produselor farmaceutice din container sau manipularea individuală a congelatoarelor.

Acest echipament este disponibil atât pentru închiriere cât și pentru achiziționare. În plus oferim spre închiriere spații de stocare în astfel de sisteme aflate în unitățile noastre de depozitare și distribuție.

Container Depozitare la Temperatura Ultra Scăzută pentru Vaccinuri si Medicamente Termosensibile
Container Depozitare la Temperatura Ultra Scăzută pentru Vaccinuri si Medicamente Termosensibile