Depozitare medicamente în unități modulare autonome interconectabile

Unitățile modulare de depozitare a medicamentelor sunt o modalitate eficientă și rapidă de extindere a capacității de depozitare în depozitele de medicamente.

Unitățile au un volum brut de 40m3 și pot fi folosite ca atare, atunci când depozitarea medicamentelor se face pe paleți sau pot fi dotate cu rafturi pline sau perforate atunci când depozitarea medicamenteleor se face în cutii individuale pe rafturi.

Unitați Depozitare Medicamente
Depozitare medicamente pe rafturi metalice pline

Extinde cu Ușurință Depozitul de Medicamente

Prin modul lor de interconectare, unitățile modulare de depozitare a medicamentelor permit extinderea treptată a capacității de depozitare. Se pot adăuga cu ușurință module noi, integrate în fluxul de circulație al medicamentelor.

Modulele de depozitare medicamente se por organiza pe orizontală într-un singur rând care se deschide într-un culoar de access sau în două rânduri despărțite de culoarul de acces.

Depozitare medicamente in unitați modulare interconectate
Depozitare medicamente in unitați modulare interconectate pe mai multe randuri

Echipamente Exterioare Protejate

Partea exterioară a echipamentelor de menținere a condițiilor de temperatură și umdiditate se află într-o anexă protejată de intemperii, cu acces controlat.

Grilajul de protecție permite o ventilare eficientă a echipamentelor astfel încât acestea să fie protejate de umiditate excesivă sau supraîncălzire.

Depozitare medicamente in unitați modulare interconectate
Depozitare medicamente in unitați modulare interconectate pe mai multe randuri

Controlul Temperaturii si Umidității

Modulul de control al temperaturii si umidității din interior permite reglajul fin al acestor parametrii, cu o precizie de 0,1°C și 1% RH

Depozitare medicamente - modul de control temperatura si umiditate
Depozitare medicamente - afisaj temperatura si umiditate

Echipamente disponibile pentru închiriere sau cumpărare

Unitățile modulare pentru depozitarea medicamentor pot fi închiriate atât pentru perioade scurte de timp cât și pe termen lung, pentru extinderea rapidă a depozitului de medicamente. Pot fi folosite pentru extinderi temporare sau permanente, precum și pentru depozitarea temporară în zone izolate.

Unitățile se pot folosi și pentru extinderi permanente, de lungă durată, situație în care recomandăm achiziționarea unităților modulare gata echipate.